Νέα νίκη

Νέα νίκη

Την 3η συνεχόμενη νίκη της στο β γύρο του πρωταθλήματος ΕΣΠΕΔΕ πανηγύρισε η ομάδα μας με αντίπαλο τον μαχητικό Ιωνικό Αγρινίου με 3-0 σετ. Η ομάδα μας σε ένα ακόμα παιχνίδι επιβεβαίωσε την καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται και αναρριχήθηκε με αυτήν την νίκη στην 4η θέση του πρωταθλήματος με 17 βαθμούς.

Το ξεκίνημα του παιχνιδιού για τον ΑΟ ΦΙΛΙΑ ήταν νωχελικό, σε αντίθεση με αυτό του Ιωνικού που ήταν καλύτερο με αποτέλεσμα να προηγηθεί  με 0-5. Στη συνέχεια η ομάδα μας βρήκε ρυθμό στο παιχνίδι της και ισοφάρισε τον Ιωνικό σε 6-6. Από εκεί και πέρα το καλό σερβίς και το δυνατό μπλοκ βοήθησαν στο να προηγηθούμε με 14-12. Όμως ο Ιωνικός δεν έχασε την συγκέντρωση του, πίεσε τον ΑΟ ΦΙΛΙΑ και  πέρασε μπροστά στο σκορ με 16-15 και 20-18. Η ομάδα μας αντέδρασε, πίεσε τον Ιωνικό, ισοφάρισε σε 22-22 και τελικά κέρδισε δύσκολα το σετ  με 25-23.

Στο 2ο σετ ο ΑΟ ΦΙΛΙΑ έκανε καλύτερο ξεκίνημα και προηγήθηκε του Ιωνικού με 5-4, 6-5 και 9-6. Η συνέχεια ήταν ανάλογη για την ομάδα μας, καθώς εξασφάλισε μια μεγάλη διαφορά και κέρδισε εύκολα το σετ με 25-15.

Στο 3ο σετ η ομάδα του Ιωνικού μπήκε πιο δυνατά και προηγήθηκε με 5-3, 8-5 και 14-8, καθώς εκμεταλλεύτηκε το δυνατό του σερβίς και την κακή υποδοχή του ΑΟ ΦΙΛΙΑ. Στη συνέχεια η ομάδα μας βελτίωσε την υποδοχή, το μπλοκ και το σερβίς της και κέρδισε συνεχόμενους πόντους ισοφαρίζοντας το Ιωνικό σε 16-16. Από εκεί και πέρα οι αθλήτριες μας συνέχισαν να παίζουν πολύ καλά και τελικά κατέκτησαν το σετ με 25-20.

Επόμενος αγώνας για την ομάδα μας την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου με αντίπαλο την ΦΕΙ στο ΔΑΚ  Άρτας.

Σχετικές Ανακοινώσεις