Αντίο με ήττα

Αντίο με ήττα

Με ήττα 3-0 σετ, από την ομάδα του Φιλαθλητικού στην Πρέβεζα, αποχαιρέτισε το πρωτάθλημα γυναικών ΕΣΠΕΔΕ ο ΑΟ ΦΙΛΙΑ. Δυστυχώς η ομάδα μας δεν συνέχισε τις πολύ καλές εμφανίσεις των προηγούμενων αγώνων και εμφανίστηκε κατώτερη των προσδοκιών, με αποτέλεσμα να ηττηθεί εύκολα από την ομάδα του Φιλαθλητικού, η οποία σε αντίθεση με μας πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση. Κάπου εδώ σταμάτησε το σερί των 6 συνεχόμενων νικών, γεγονός που απέδειξε την αγωνιστική άνοδο της ομάδας μας στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος, μιας και τερμάτισε 4η συγκεντρώνοντας 26 βαθμούς έχοντας μεγάλη διαφορά από την επόμενη ομάδα.

Όσον αφορά στο παιχνίδι, οι αθλήτριες μας δεν είχαν την συγκέντρωση που απαιτούνταν καθώς υπέπεσαν σε πολλά λάθη και χάρισαν εύκολους πόντους στην αντίπαλη ομάδα, με αποτέλεσμα να χάσουν το πρώτο σετ με 25-11. Στο δεύτερο σετ η ομάδα μας ανέβασε την απόδοση της και παρουσιάστηκε εμφανώς καλύτερη από το πρώτο, αλλά τελικά έχασε το σετ με 25-20. Τέλος, στο τρίτο σετ ο ΑΟ ΦΙΛΙΑ μπήκε με κακή ψυχολογία στον αγωνιστικό χώρο, λόγω της απώλειας των προηγούμενων σετ και ηττήθηκε με 25-17 προβάλλοντας σθεναρή αντίσταση στην αντίπαλη ομάδα.

Συνοψίζοντας, η τελευταία εμφάνιση του ΑΟ ΦΙΛΙΑ στο πρωτάθλημα θα μπορούσε να είναι πολύ καλύτερη βάση της εικόνας που είχε παρουσιάσει σε προηγούμενους αγώνες. Παρόλα αυτά οι αθλήτριες μας καθώς και η προπονήτρια της ομάδας Μαρίνα Καλαβουρζιώτου, αξίζουν θερμά συγχαρητήρια και πολλά μπράβο για την προσπάθεια που κατέβαλαν σε όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος φτάνοντας σε σπουδαίες νίκες. Επίσης, επιτυχία αποτελεί η είσοδος στις τέσσερις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος με διαφορά από τις επόμενες γεγονός που αποδεικνύει τη συλλογική προσπάθεια όλων των παραγόντων του ΑΟ ΦΙΛΙΑ.

Σχετικές Ανακοινώσεις