Επιστροφή στις νίκες

Επιστροφή στις νίκες

Ο ΑΟ ΦΙΛΙΑ επέστρεψε στις νίκες μετά από τέσσερις διαδοχικές ήττες, επικρατώντας του Γ.Σ. Άρτας με 3-1 σετ. Η νίκη αυτή ήταν πολύ σημαντική για την ομάδα μας, καθώς προερχόταν από κακές εμφανίσεις με αποτέλεσμα να υποχωρήσει στη βαθμολογία του πρωταθλήματος και χρειαζόταν μια νίκη για να τονωθεί η ψυχολογία της.

Στο αγωνιστικό κομμάτι το πρώτο σετ  δεν ήταν και το καλύτερο για την ομάδα μας, αφού έγιναν πολλά αβίαστα λάθη και δίκαια το έχασε. Αυτό ίσως οφείλεται σε ένα καινούριο σχήμα που δοκίμασε η προπονήτρια μας και το οποίο δεν απέδωσε. Στο δεύτερο σετ τα πράγματα εξελίχθηκαν διαφορετικά. Η ομάδα έπαιξε με τη γνωστή της βασική σύνθεση, βελτίωσε πολύ το σερβίς της και την υποδοχή της και έφτασε εύκολα στην επικράτηση του σετ.  Στα υπόλοιπα δύο σετ η ομάδα μας έπαιξε καλύτερα και εύκολα έφτασε στην επικράτηση με 3-1 σετ.(25-14,10-25,21-25,11-25)

ΓΣ Άρτας: ( ) Κόκκινου Δ.,Δημοθεόδωρου Αλ., Παπαδημητρίου Μ., Νταούλια Σ., Ρίζου ,Πραμαγκιούλη Β., Σαρκα Αντζ.,Βαρέλη Θ.,Παπαδημητρίου Ν.,Γκίμπερτ Μ.

ΑΟ Φιλία Άρτας:(Καλαβρουζιώτου):Καπέλη Β.,Κολοβού Ουρ.,Παππά Μ.,Μολώνη Μ.,Σαπλαούρα Κλ.,Σταύρου Πην.,Ζαγαλίκη Ειρ.,Βήχα Ειρ.,Μαρτίνα Ευη, Βίτσιου Ελ.,Κοσμά Θεοδ.,Παπαϊωάννου Αρ.,Βίτσιου Κ.

 

 

 

 

Σχετικές Ανακοινώσεις