Τελικά δεν είμαστε «Ελέφαντες»

Τελικά δεν είμαστε «Ελέφαντες»

Και χωρίς να θέλουμε  να προσβάλλουμε το συμπαθητικό θηλαστικό αλλά δυστυχώς έτσι αισθανόμαστε με όλα αυτά που μας συμβαίνουν στα γήπεδα.Καθημερινά συναντάμε τέτοιου είδους επεισόδια τα οποία αμαυρώνουν την αξιόλογη και αξιοπρεπή ιστορία που με κόπο έχουν χτίσει οι προηγούμενοι από εμάς.

Αυτά κάνουν «Όλοι αυτοί» που ήρθαν απο το ποδόσφαιρο και στο όνομα της νίκης προσπαθούν να ποδοσφαιροποιήσουν και το δικό μας άθλημα. Που μας αποκαλούν   λαμόγια και εμείς θιγόμενοι λανθασμένα προσπαθούμε να αποδείξουμε οτι δεν είμαστε και χάνουμε το χρόνο μας απο τον πραγματικό σκοπό μας να φτιάξουμε νέους αθλητές με ήθος και αξιοπρέπεια, με πάθος και αποφασιστικότητα, με σεβασμό στον αντίπαλο, που δεν τον βρίζουμε και δεν τον φτύνουμε για να τον κερδίσουμε. Άλωστε τί αξία θα είχε να κερδίσεις έτσι έναν αντίπαλο.

Παρακαλούμε την ΕΣΠΕΔΕ  η οποία έχει χρέος να προστατεύσει το άθλημα. Αν δεν μπορεί ας ζητήσει βοήθεια απο την ΕΟΠΕ. Αλλά το άθλημα πρέπει να συνεχίσει να παίζεται απο αθλητές, να συνεχίσει να διδάσκεται απο προπονητές, και να διευθύνεται απο διατητές με βάση τους κανονισμούς.Δεν χρειαζόμαστε  τυχάρπαστους που έρχονται  να αποκομίσουν πρόσκαιρα ωφέλη ή να κάνουν αρπαχτές……

Και δεν τα λέμε αυτά επειδή  χάσαμε τον αγώνα. Ενώ ξεκινήσαμε καλα,  χάσαμε δίκαια. Αλλά επειδή  οι αθλητές  απο πρωταγωνιστές έγιναν κομπάρσοι σε έργο με πρωταγωνιστές τον έφορο και τον γυμναστή του αντιπάλου  που διέκοψαντο παιχνίδι  και άσκησαν Bullying στο δεύτερο διαιτητή γιατί τόλμησε να σφυρίξει λάθος θέσεις. Δεν επιτρέπεται!!!!!!!!!!!!!!

Στο δια ταύτα σήμερα στον τελευταίο αγώνα κορασίδων για την ομάδα μας και προσπαθώντας να παίξουμε βόλλεϊ παρόλο που το αποτέλεσμα ήταν βαθμολογικά αδιάφορο πρωταγωνιστές δεν ήταν οι παίκτες.Για το λόγο αυτό και προς αποκατάσταση της αλήθειας και προς δικαίωση του Διαιτητή, που προσπαθούν να τον διώξουν απο το άθλημα για να τους σφυρίζουν μόνο δικοί τους διαιτητές, παραθέτουμε το συγκεκριμένο στιγμιότυπο σε βίντεο.

Σχετικές Ανακοινώσεις