Ήττα για τις Παγκορασίδες μας

pankorasides -agof

Την ήττα γνώρισαν οι Παγκορασίδες του Α.Ο. Φιλία Άρτας με 1-3 σετ από τον Φιλαθλητικό Πρέβεζας στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Παγκορασίδων.

Μουδιασμένα μπήκε η τοπική ομάδα στο 1ο σετ, δίνοντας το προβάδισμα στον Φιλαθλητικό. Προβάδισμα που κράτησε ο Φιλαθλητικός μέχρι το τέλος του σετ, κερδίζοντάς το με 18-25.

Στο δεύτερο σετ, η ομάδα της Φιλίας μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι, όπου με πιεστικό σέρβις της Σαπλαούρα, καλή υποδοχή της Κουτσού και έξυπνους πόντους από την Σταύρου, πήρε το σετ 25-23.

Αλλαγή σκηνικού στο 3ο σετ με την ομάδα της Πρέβεζας να βελτιώνει την κυκλοφορία της μπάλας, δίνοντάς της εύκολους πόντους. Αποτέλεσμα να κερδίσει το σετ με 12-25.

Στο 4ο σετ η έλλειψη ψυχραιμίας, οδήγησε την Φιλία σε πολλές λανθασμένες ενέργειες και παρόλες τις προσπάθειες των Σταύρου, Σαπλαούρα στην άμυνα, δεν μπόρεσε να επιβληθεί χάνοντας το σετ με 13-25.

Τα σετ(1-3): 18-25, 25-23, 12-25, 13-25

Α.Ο ΦΙΛΙΑ ΑΡΤΑΣ (ΒΙΤΣΙΟΣ): ΣΑΠΛΑΟΥΡΑ, ΚΟΥΤΣΟΥ, ΚΑΛΥΒΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, ΚΟΣΜΑ, ΖΑΓΑΛΙΚΗ, ΠΕΤΣΑ, ΣΤΑΥΡΟΥ, ΔΗΜΟΥ.

ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ (ΡΟΥΣΣΟΣ): ΠΙΕΤΑ, ΚΟΤΖΑΜΟΥΡΑΤΟΓΛΟΥ, ΚΑΤΣΑΝΑΚΑ, ΑΡΜΠΑΡΑΙ, ΣΑΚΚΑ, ΤΣΑΛΑ, ΝΤΟΥΣΚΟΥ, ΡΟΥΣΣΟΥ, ΤΟΛΙΟΥ, ΓΕΡΟΝΤΑ, ΚΟΥΜΑΣΗ, ΣΟΦΙΑΝΟΥ, ΟΥΡΛΙΧ.

Διαιτητές: Φλούδας Μιχαήλ, Χαλβατζή Χριστίνα

Πηγή:http://www.artagoal.gr/

Σχετικές Ανακοινώσεις