Ιπποτική Ήττα

Ιπποτική  Ήττα

Την Κυριακή 26/11/2016 στις 18:00 στο ΔΑΚ Άρτας έγινε ο αγώνας των κορασίδων με την συμπολίτισσα ομάδα. Τα κορίτσια του Αλέξανδρου Καραβασίλη δεν κατάφεραν να αγωνιστούν  αντάξια απέναντι στον αντίπαλό τους γιατί 30 λεπτά νωρίτερα αγωνίζονταν με το γυναικείο τμήμα φέρνοντας την μεγάλη αυτή νίκη αγωνιζόμενοι πέντε σετ αλλά και μια κατηγορία παραπάνω. Έτσι ο προπονητής μας Κος Καραβασίλης επέλεξε να χτυπήσουμε το προηγούμενο ματς το οποίο και καταφέραμε. Από το δεύτερο σετ και μετά μιας και άρχισαν να μας προδίδουν οι δυνάμεις μας στον αγώνα μπήκαν οι Πανκορασίδες για να αποκτήσουν αγωνιστικές εμπειρίες αλλά και για να προστατευθούν οι υπόλοιπες.

Προς ενημέρωση σας και μόνο, το σωματείο μας έκανε  όλες τις απαραίτητες ενέργειες που προβλέπονται για να αλλάξει την μέρα διεξαγωγής του ματς που λόγω συμφόρησης ορίστηκε από την διοίκηση του γηπέδου την ίδια μέρα με τον αγώνα των γυναικών αλλά ο αντίπαλος αρνήθηκε.

Αγωνίστηκαν οι Ζαγαλίκη,Οικονόμου,Σαπλαούρα Κ,Σαπλαούρα Β,Σταύρου,Κοσμά Θ, και Ράμια που έπαιξαν και νωρίτερα καθώς και οι Βήχα,Καραμπίκα,Κοτσιαρίνη,Κοσμά Κ, Κουτσού.

Σχετικές Ανακοινώσεις