Επιστροφή στις νίκες

Επιστροφή στις νίκες

Τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα ΕΣΠΕΔΕ γυναικών πανηγύρισε ο ΑΟ ΦΙΛΙΑ, επικρατώντας με 3-1 σετ του Παναιτωλικού στον αγώνα που διεξήχθη το μεσημέρι του Σαββάτου στο ΔΑΚ Αρτας. Η ομάδα μας έπαιξε εξαιρετικά στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, αποφεύγοντας τα πολλά λάθη τα οποία στοίχησαν σε προηγούμενους αγώνες.

Ο ΑΟ ΦΙΛΙΑ μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και έχοντας πολύ καλή υποδοχή πάσα και τελειώματα πήρε το προβάδισμα στο σκορ με 9-5, 12-6 και 17-8. Το τελικό σκορ του σετ ήταν 25-13 για την ομάδα μας. Παρόμοια με το πρώτο, εξελίχθηκε και το δεύτερο σετ με τον ΑΟ ΦΙΛΙΑ να προηγείται με 9-3, 15-8 και να επικρατεί του Παναιτωλικού με 25-19.

Το τρίτο σετ δεν εξελίχθηκε όπως τα προηγούμενα, καθώς η ομάδα μας δεν μπήκε με την ίδια διάθεση, όπως στα προηγούμενα σετ. Ο Παναιτωλικός εκμεταλλεύτηκε το γεγονός αυτό και έφτασε να προηγείται με 18-10. Οι αθλήτριες μας σε εκείνο το σημείο αντέδρασαν και με συνεχόμενους πόντους πλησίασαν σε 18-20 και 19-22. Τελικά η ανατροπή δεν ολοκληρώθηκε και ο Παναιτωλικός κέρδισε το σετ με 25-20. Στο τέταρτο και τελευταίο σετ οι αθλήτριες μας μπήκαν αποφασισμένες να κερδίσουν το σετ και τον αγώνα. Έχοντας πολύ μεγάλη συγκέντρωση στο παιχνίδι, μείωσαν τα λάθη τους, βελτίωσαν το μπλοκ και προηγήθηκαν με 6-3, 11-5 και 16-8. Τελικά το σετ τελείωσε με 25-13 υπέρ της ομάδας μας.

Ο επόμενος αγώνας για τον ΑΟ ΦΙΛΙΑ είναι την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου στις 17.00 στην Κέρκυρα, με αντίπαλο την τοπική ομάδα της Βολίδας.

Σχετικές Ανακοινώσεις