Μεγάλη νίκη

Μεγάλη νίκη

Παρά το πολύ κουραστικό ταξίδι και τις απουσίες που είχε η ομάδα μας, πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και κέρδισε στην Κέρκυρα την τοπική ομάδα της Βολίδας με 3-1 σετ για το πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΔΕ γυναικών.

To πρώτο σετ είχε πολλές εναλλαγές στο σκορ, αλλά δεν είχε καλή κατάληξη γα την ομάδα μας, καθώς στο φινάλε το κατέκτησε η ομάδα της Βολίδας με 26-24. Στο δεύτερο σετ ο ΑΟ ΦΙΛΙΑ μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε να ξεφύγει στο σκορ με 8-5, 12-8 και 18-12. Τη διαφορά αυτή την κράτησε ως το τέλος και κέρδισε το σετ εύκολα με 25-15, ισοφαρίζοντας το παιχνίδι σε 1-1 σετ.

Στο επόμενο σετ η ομάδα μας με πολύ καλή ψυχολογία έπαιξε εξαιρετικά, βελτίωσε το σέρβις και το μπλοκ και δεν άφησε κανένα περιθώριο στην ομάδα της Βολίδας να αντιδράσει. Από την αρχή πήρε μεγάλο προβάδισμα και κατέκτησε το σετ πολύ εύκολα με 25-12. Ίδια εικόνα και στο 4ο σετ, το οποίο κατέληξε και πάλι στην ομάδα μας με σκορ 25-11. Με αυτόν τον τρόπο ο ΑΟ ΦΙΛΙΑ έφτασε στη νίκη με 3-1 σκορ, η οποία μάλιστα είναι και η δεύτερη συνεχόμενη, και αναρριχήθηκε στη βαθμολογία του πρωταθλήματος.

Ο επόμενος αγώνας για την ομάδα μας είναι στις 20 Ιανουαρίου στο ΔΑΚ Άρτας με αντίπαλο τον Φιλαθλητικό Πρέβεζας.

Σχετικές Ανακοινώσεις